Inscrie-te sau inscrie formatia TA in baza de date a muzicantilor romani!

Inscrie-te sau inscrie formatia TA in baza de date a muzicantilor romani!

Modulul de cautare a artistilor (muzicantilor) pe pagina Muzicanti.ro vine in ajutorul muzicantilor care vor sa se promoveze.

Dar si in ajutorul celor care vor sa apeleze la serviciile muzicantilor pentru diferite tipuri de evenimente.

Site-ul www.Muzicanti.ro este foarte bine pozitionat in Google, pentru cuvantul "muzicanti" site-ul apare pe primul loc. Cei care cauta artisti, muzicanti, formatii pentru evenimente cu siguranta vor cauta pe cuvantul "muzicanti". Oferim o posibilitatea foarte buna de promovare pentru cei care ofera servicii pentru evenimente.

Ingregistrarea este gratuita, dar vor trebui respectate conditiile de folosire a bazei de date si a modulului de cautare. Este permis sa va inregistrati folosind doar date reale si sa incarcati doar fisiere proprii, autorizate / legale.

Administratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea datelor furnizate de catre utilizatori. In momentul in care astfel de cazuri sunt aduse la cunostinta administratorului, aceste informatii vor fi verificate si examinate, iar daca se dovedeste a fi reale, utilizatorul va fi exclus definitiv de pe site.

Cum ma inregistrez, cum inregistrez formatia mea?

Esti Utilizator nou, nu ai cont pe Muzicanti.ro? Atunci trebuie sa te inregistrezi!
Un utilizator nou, pentru a crea un profil de muzicant sau trupa, trebuie sa se inregistreze ca si utilizator accesand butonul "Inregistrare". Dupa inregistrare v-a deveni USER activ pe site-ul Muzicanti.ro

Esti User activ, ai deja un cont pe Muzicanti.ro?
In cazul in care un utilizator este deja inregistrat pe Muzicanti.ro iar profilul este activ, dupa logare, in casuta dreapta sus unde scrie "Bine ai venit....trebuie sa dea click pe "modificare date" aici se poate trece la profilul de muzicant. (artist, trupa). click pe butonul: "Muzicant, formatieCreaza un profil de muzicant sau formatie. Aici te poti inregistra in baza de date a artistilor


Utilizatorii inregistrati pe site au posibilitatea sa-si actualizeze informatiile personale pentru ca acestea sa fie in concordanta cu realitatea. Inregistrarea utilizatorilor va fi verificata si aprobata de catre Administratorul site-ului.

Administratorul isi rezerva dreptul de a nu aproba inregistrarea utilizatorilor al carui profil nu indeplineste cerintele si conditiile de inregistrare sau care nu se potriveste cu conceptul site-ului sau rubricile contin cuvinte obscene, jignitoare, vulgare.

In urma incarcarii pozelor sau a fisierelor audio, utilizatorul isi da acceptul ca acestea sa fie publicate pe site si nu poate avea creante in privinta functionarii siteului.

Functionarea modulului de cautare a muzicantului:

Utilizatorul poate selecta tara, judetul si orasul din care cauta muzicant. In cazul in care doriti sa extindeti aria de acoperire, puteti selecta doar tara si judetul.

Baza de date a muzicantilor este proprietatea Muzicanti.ro. Folosirea acestuia in alte pagini web este interzis.
Baza de date se afla intr-o continua incarcare si dezvoltare .