ROLAND FR-8X V-ACCORDION BLACK - Fuziunea a tehnologiei si a traditiei la ultimul nivel!

ROLAND FR-8X V-ACCORDION BLACK - Fuziunea a tehnologiei si a traditiei la ultimul nivel!

Cu incredibilul FR-8X tip pian, Roland a perfectionat sinergia intre capacitatea de cantare pe acordeon traditioal si puterea digitala moderna. 

Cel mai nou model de top V-Accordion tip pian este conceputa cu caracteristici si imbunatatiri dezvoltate la maxim, cu experienta acordeonistilor de top din lume, aducand un nivel anterior nerealizat de exprimare si versatilitate pentru fiecare acordeonist.

Tehnologia inovativa Dynamic Bellows Behavior ofera raspunsul adevarat al burdufului unui acordeon acustic, in timp ce setul extins de sunet, cele 4 multiefecte puternice, looperul si multe altele ofera o comoara de instrumente de explorare muzicala dinamică. Cu fuziunea perfecta a tehnoloie de nivel superior cu traditie acustic falimiar, FR-8x tip pian aduce intr-o noua era de libertate creatia a acordeonistilor de pretutindeni.

  • Eblematica V-Accordion tip pian, umplut cu multe imbunatatiri solicitate de acordeonisti profesionali
  • Tehnologia recent dezvoltata Dynamic Bellows Behavior emuleaza adevaratul raspuns a burdufului unei acordeon acustic in fiecare registru
  • Simplu si convenabil incarcarea a acumulatorului incorporat cu un adaptor AC
  • O larga selectie de sunete a acordeoanelor din intreaga lume, plus 180 de sunete orchestra si percutie si sunete de orgi de clasa mondiala Virtual Tone Wheel
  • Patru motoare de multiefecte puternice (MFX), cu MFX dedicat pentru Acordeon, Orchestra 1, Orchestra 2 si sectiunea Orhestra Chord.
  • Interfata noua de utilizator ofera, un ecran color mare usor de citit, aspect panou intuitiv, trei switch-uri de barbie programabila pentru a controla o varietate mare de functii
  • Cele 1,400 memorii de user program permiite salvarea setarilor personalizate pentru orice situatie
  • Looper incorporat pentru a crea un acompaniament instant
  • Inregistrare si redare fisier audio direct de pe USB; Port USB pentru conexiune la un calculator
  • Disponibil in finisaje negru si rosu

Raspuns adevarat acustic cu tehnologia Dynamic Bellows Behavior

Tehnologia Dynamics Bellows Bevarior recent dezvoltat pentru FR-8x tip pian reprezinta un progres real pentru acordeonisti digital. Intr-un acordeon acustic, sunetele sunt produse de stuf, care vibreaza cu fluxul de aer generat de miscarea de burduf; rezistenta de burduf constant variaza in functie de cat de mult stuf este selectat si cate note sunt redate. In FR-8x tip pian, tehnologia Dynamic Bellows Behavior ajusteaza in mod automat transferul de aer in burduf in timp real pe baza registrului selectat si numarul notelor cantate, aceasta este exact replicarea a burdufului familiar si confortabil cu simt de acordeon acustic. Tehnologia Dynamic Bellows Behavior este usor de dezactivat pentru acordeonisti care prefera simtului V-Accordionului precedent.

Interfata reproiectata cu ecran color si panou intuitiv

FR-8x tip pian are o interfata de utilizator complet reproiectat, care este mult mai puternic si mai usor de utilizat decat oricand inainte. Un ecran mare color, face simplu pentru a vedea si edita parametrii diferite, in timp ce aspectul de panou restructurat asigura functionarea rapida intuitiva prin butoane dedicate si potentiometre. Trei noi switch-uri de barbie programabile va permit un control cu o varietate de functii, cum ar fi schimbarea registrelor, selectarea programelor de utilizator, si mai mult; toate fara a ridica mainile de pe clape. In plus, 1400 de memorii de user program da posibilitatea de stocare setarilor personalizate, utilizand rapid cu varful degetului in orice situatie performante.

Operare All-in-One si incarcare baterie incorporata

FR-8x tip pian este un instrument complet de sine statator, cu baterie reincarcabila cu sistem de amplificare stereo incorporat. Incarcarea bateriei este realizata pur si simplu prin conectarea adaptorului AC la FR-8x tip pian, astfel puteti canta fara intrerupere in timpul procesului de incarcare. In plus, toate conexiunile dispozitivelor acum sunt situate chiar pe instrument, inclusiv MIDI,USB, precum si iesirile audio pentru conectare la o amplificare externa sau un sistem de inregistrare.

Colectie de sunete extinsa Word-Class

In plus fata de o selectie completa de sunete de acordeon autentice din intreaga lume, FR-8x tip pian este echipat cu peste 180 de sunete de orchestra si percutie, oferind puterea de a extinde muzica in teritoriu neexplorat. Sunt incluse instrumentele traditionale ca si instrumente cu arcusi si de alama, plus chitare electrice si acustice, chor, orgi de biserica, harpa, sunete etnice, sintetizatoare si o gama larga de chituri de tobe. Cu motorul de sunet Virtual Tone Wheel puteti accesa sunete uimitoare de orgi utilizand sectiunile Treble (upper), Chord (lower) s Bass (pedala) si pueti personaliza cu potentiometrele de control pentru orice stil de muzica. Patru zone de memorie interna (fiecare 8 MB) permit incarcarea sunetelor noi din biblioteca de sunet Roland.

Zone, Layere si Tobe

Cu FR-8x tip pian stratificarea si optiunile de configurare din zone sunt posibile in modurile de mana dreapta. Modurile intregi, zone, low si high, ofera posibilitatea de a canta cu patru tonuri diferite de o data. Modul de mana stanga acum include si posiblitatea de layer. Functia programabila de tobe ofera o performanta intr-o noua dimensiune, astfel permitand redarea sunetelor de percutie manual cu butoanele Bass si Chord.

Multiefecte si looper incorporat

Explorati cele mai noi dimensiuni cu cele patru motoare de multiefecte (MFX) independente cu FR-8x tip pian, care ofera o prelucrare pentru sectiunile de Acordeon, Orchestra 1, Orchestra 2 si Orchestra Chord. Fiecare motor ofera 84 de efecte diferite, astfel oferind o gama larga de accesorii de la substil la dramatic. Cu looperul incorporat, puteti instantaneu inregistra si reda performantele voastre utilizand o selectie de sunete din FR-8x tip pian si astfel aveti posibiltatea de a obtine un acompaniament pentru improvizatie.

Redare fisier audio prin USB, inregistrare si altele

Cu portul USB puteti reda fisiere audio MP3/WAW, va permite sa redati piese muzicale pre-inregistrate pentru practica si cantare live. Doar conectati stick-ul USB in panoul frontal, apoi selectati melodia dorita cu un control foarte simplu. Cu o simpla apasare de buton performantele voastre pot fi inregisrate direct pe memoria USB, astfel este perfect pentru arhivare, evaluare sau si pentru educatie. Prin portul USB de pe panoul lateral puteti conecta acordeonul FR-8x tip pan la un computer, pentru stocare de date, personalizarea seturilor de sunet sau pentru actualizarea de software.

Informatii suplimentare si precomenzi:

CALL CENTER
0744996057