Inscrie-te sau inscrie formatia TA in baza de date a muzicantilor romani!

Modulul de cautare a artistilor (muzicantilor) pe pagina Muzicanti.ro vine in ajutorul muzicantilor care vor sa se promoveze, dar si in ajutorul celor care vor sa apeleze la serviciile muzicantilor pentru diferite tipuri de evenimente.

Ingregistrarea este gratuita, dar vor trebui respectate conditiile de folosire a bazei de date si a modulului de cautare. Este permis sa va inregistrati folosind doar date reale si sa incarcati doar fisiere proprii, autorizate / legale.

Administratorul site-ului nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea datelor furnizate de catre utilizatori. In momentul in care astfel de cazuri sunt aduse la cunostinta administratorului, aceste informatii vor fi verificate si examinate, iar daca se dovedeste a fi reale, utilizatorul va fi exclus definitiv de pe site.

Un utilizator nou, pentru a crea un profil de muzicant sau trupa, trebuie sa acceseze butonul Inregistrare, dupa care trebuie sa selecteze profilul de muzicant (artist, trupa, dj).

In cazul in care un utilizator este deja inregistrat pe Muzicanti.ro iar profilul este activ, dupa logare, in pagine de modificare a datelor isi va putea incarca profilul de muzicant. (artist, trupa, dj).

tilizatorii inregistrati pe site au posibilitatea sa-si actualizeze informatiile personale pentru ca acestea sa fie in concordanta cu realitatea. Inregistrarea utilizatorilor va fi verificata si aprobata de catre Administratorul site-ului.

Administratorul isi rezerva dreptul de a nu aproba inregistrarea utilizatorilor al carui profil nu indeplineste cerintele si conditiile de inregistrare sau care nu se potriveste cu conceptul site-ului sau rubricile contin cuvinte obscene, jignitoare, vulgare.

In urma incarcarii pozelor sau a fisierelor audio, utilizatorul isi da acceptul ca acestea sa fie publicate pe site si nu poate avea creante in privinta functionarii siteului.

 

Functionarea modulului de cautare a muzicantului:

Utilizatorul poate selecta tara, judetul si orasul din care cauta muzicant. In cazul in care doriti sa extindeti aria de acoperire, puteti selecta doar tara si judetul. Baza de date a muzicantilor este proprietatea Muzicanti.ro. Folosirea acestuia in alte pagini web este interzis.

Baza de date se afla intr-o continua incarcare si dezvoltare .

Vezi formatiile adaugate pe site

 

Instructiuni: Cum adaugi o formatie noua?