Magazinul muzicantilor romani! Cele mai bune preturi! Acceseaza acum site-ul si ai livrare 24 ore pentru produsele aflate in stoc

Magazin online de instrumente muzicale si echipamente audio.Acum va oferim cele mai bune preturi din Romania

Magazin online de instrumente muzicale si echipamente audio.Acum va oferim cele mai bune preturi din Romania

SUPER OFERTA!

Comanda acum orice produs de la noi, si indiferent de destinatie si cantitate comandata, taxa de livrare costa doar 25 Ron.
 (fara taxe suplimentare pentru kilometri, se livreaza oriunde in Romania, inclusiv la sate si comune )

Produsele vor fi livrate prin curier rapid in termen de 24-48 ore la produsele disponibile pe stoc in depozitul nostru. 
Livrarea in toata tara se face prin  OTTO Courier si FAN Courier

Garantie si service

Toate produsele cumparate prin eMuzicanti.ro sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Daca produsele prezinta defectiuni si toate conditiile de acceptare din certificatul de garantie sunt indeplinite, produsele se vor returna la adresa firmei noastre:

Produsele vor fi returnate prin firma de Courierat, prin serviciul pick and ship, reprezentantul firmei de courierat va ridica produsul defect in max.48 de ore lucratoare de la sesizare defectiunii. 

Produsele pot fi returnate personal sau prin curierat rapid. Plata returnarii este suportata de catre client. Reparatia sau inlocuirea produselor se vor face in termen de 21 zile de la receptia produsului. In cazul lipsei pieselor de schimb la furnizor, daca inlocuirea acestora trece peste 30 zile lucratoare de la receptionarea produsului defect, produsul se va inlocui cu unul nou.

Daca nu se poate inlocui (de ex: produsul nu se mai afla in productie, sau timpul de livrare este extrem de lung) se va propune clientului posibilitatea returnarii contravalorii produsului. Garantia produselor reparate/inlocuite se va extinde cu timpul scurs in perioada returnata.

Garantia la produsele comercializate de catre eMuzicanti.ro este de 3 ANI!

Politica de returnarea produselor in 10 zile

Conform legislatiei in vigoare O.G.130/2000, folosind tehnicile de vanzare la distanta, se poate opta pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art.4 alin.1 lit.b din O.G.130/2000 in termen de 10 zile de la primirea produsului in urmatoarele conditii:

- in limita termenului dat mai sus trebuie trimisa o notificare scrisa in acest sens prin eMail la departamentul de vanzari eMuzicanti.ro
- produsele returnate sa nu prezinta urme de folosire, sa fie in stare perfecta de functionare, au ambalajul original si accesoriile in stare perfecta.
- produsul trebuie sa fie insotit de factura si alte acte primite in original.
- eMuzicanti.ro va returna clientului contravaloarea produsului in tremen de 30 zile de la data receptionarii retur. Detaliile modalitatii de returnare vor fi stabilite dupa acceptarea produselor in returnare.
- Costurile de transport si cel al returnarii contravalorii sunt suportate de catre client. Daca costul transportului de returnare este mai mica decat cel al valorii de returnat si clientul a optat pentru transortul cu "plata la destinatie" acest cost se va scade din valoarea de returnat.
- nu se accepta trimiterea produselor cu specificarea cererii unui ramburs (contravalorea de returnat). Produsele mai intai vor fi verificate de catre reprezentantii eMuzicanti.ro
- in cazul observarii deficientelor in functiune datorita utilizarii sau deficiente in aspectul produsului (urme de folosire, zgarieturi etc) eMuzicanti.ro poate conditiona acceptarea returnarii cu conditia retinerii unei valori (cost restocare) din valoarea produsului.
- Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Contact

 

eMuzicanti.ro
Magazinul Muzicantilor Romani!

Pentru comenzi telefonice
CALL CENTER

0744-996 057 ORANGE

Program de lucru depozit
Luni-Vineri: 09:00-18:00
Sambata: 09:00-14:00
Duminica: Inchis

Informatii suplimentare
comenzi@emuzicanti.ro