Acasa
Download
Upload
Forum
Servicii
Anunturi
Regulament
Intrebari frecvente
Contact| Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Alte subiecte :: Discuţii generale |
|
<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >> |
| cool edit pro -intrebare pt. cunoscatori . | ||
|
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
|
| Autor | Subiect | ||
| IONICA VIP 76 |
| ||
![]() Membru inregistrat #4788 Inscris in: Vi nov 09 2007 ora 05:13Mesaje: 199 | cine stie cu ce functie se face compresia pe acest program?va rog cine stie sa spuna ! SALUTAM! | ||
| Inapoi sus | | ||
| IONICA VIP 76 |
| ||
![]() Membru inregistrat #4788 Inscris in: Vi nov 09 2007 ora 05:13Mesaje: 199 | este vorba de cool edit pro 2. SALUTAM! | ||
| Inapoi sus | | ||
| Ana-Maria |
| ||
![]() Membru inregistrat #20392 Inscris in: Mi apr 15 2009 ora 09:13Mesaje: 202 | Salut.Nu am progr aici ...dar din ce imi amintesc: dai dublu click pe track te duci la effects - amplitude- dynamic procession - alegi vocal fast attac ( sau ...na ce iti suna tie mai bine )ai acolo in dreapta sus optiuni diferite dupa cum vrei sa sune....si ...apesi ok ... daca nu asta voiai .......fii mai explicit...poate nu am inteles eu bine. | ||
| Inapoi sus | | ||
| dorinel de la braila |
| ||
dorinel![]() Membru inregistrat #27 Inscris in: Sb ian 06 2007 ora 05:25Mesaje: 548 | vezi in EFX ADD FX COMPRESOR ,previw si aply,dar te-as sfatui sa folosesti SONNY soundforge. __________________________________________________ Dorinel de la braila *Nu tot ceea ce poate fi numarat conteaza si nu tot ceea ce conteaza poate fi numarat. *Uneori platim mult mai mult pentru lucrurile pe care le primim pe gratis. *Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se întâmple în acelasi timp. *Vreau sa stiu cum gândeste Dumnezeu, restul sunt detalii fara importanta. -Link- Albert Einstein | ||
| Inapoi sus | | ||
| sarac.lipit |
| ||
![]() Membru inregistrat #127 Inscris in: Lu ian 22 2007 ora 04:06Mesaje: 1063 | cel mai bun, mic, lejer, simplu, eficace, şi mai ales dijeaba compresor găsit personal este Samplitude 2496. ======== şi tătă lumea! | ||
| Inapoi sus |
| ||