Forum

Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Instrumente cu clape :: Korg

<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >>
DEZACORDARE TONURI KORG PA-800...ATI AVUT PROBLEMA ASTA?
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
Autor Subiect
cosmin32
Jo iul 29 2010 ora 01:31

Membru inregistrat #831
Inscris in: Lu mar 12 2007 ora 06:04
Salutare dragi prieteni cu korg pa 800! Va prezint o mica ....dar mare problema pe care eu o intampin la korgul meu pa-800: acolo unde se seteaza velocitatea, la a doua rubrica din dreapta ecranului avem asa: A.Touch Curve....daca nu setez aici pozitia pe OFF si este pe altceva,mi se dezacordeaza unele tonuri,de fabrica dar si semplate,iar alte tonuri se aud cu vibrato puternic. Daca apas shift+start/stop (REFRESH) isi revine pentru cateva secunde ,apoi iar....Mentionez ca e a doua orga pa-800 care imi face aceasta problema. Daca stie cineva cum se remediaza acest defect va rog sa ma sfatuiti. Va multumesc anticipat! COSMIN

cosmin34
Inapoi sus
korg2pa2xpro
Jo iul 29 2010 ora 02:22

Membru inregistrat #29770
Inscris in: Jo iul 29 2010 ora 06:23
salut ,,s ar putea sa fie de setul care il incarci,eu am pa2 si am avut cam aceeasi problema , o lua razna singura ,se dezacorda singura ,am fost cu ea la reprezentata si mi a schimbat boardul dreaptata , mi a zis k e din cauza la ce set am incarcat in ea ,akm nust ce sa zik , dar ar trebui sa vezi ce e k ea k nu e in regula bafta

niculae daniel
Inapoi sus
mandocu pa800
Jo iul 29 2010 ora 02:51

Membru inregistrat #27344
Inscris in: Du ian 17 2010 ora 08:31
si eu am patit asa ba chiar imi raminea sunetul blocat trebuia sa o dau la minim si sa astept citeva secunde si isi revenea asta ca mi-am descarcat niste ritmuri si sunete dintrun alt set Si am mai patit cind am incercat citeva seturi si nu mergeau bine tot asa imi faceau vezi ce set ai in clapa sa fie de pa800 asa o sa mearga bine

marius
Inapoi sus

Sari la:     Inapoi sus

Sindicalizati acest subiect: rss 0.92 Sindicalizati acest subiect: rss 2.0 Sindicalizati acest subiect: RDF