Acasa
Download
Upload
Forum
Servicii
Anunturi
Regulament
Intrebari frecvente
Contact| Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >> |
| Mesaj!...AD | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 ... 25 26 [27] | |
|
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
|
| Autor | Subiect | ||
| Stefan1996 |
| ||
![]() Membru inregistrat #29851 Inscris in: Du aug 08 2010 ora 06:20Mesaje: 59 | Am tras manualul in limba romana...dar din pacate nu stiu cum sa caut...adica cum incarc un sampler nustiu cum scrie in acceasta care...daca mati putea ajuta si pe mine...sa imi spuneti cam cum ar scrie...ReSpEcT.StefandelaBr ReSpEcTa Si VeI Fi ReSpEcTaT | ||
| Inapoi sus | | ||
| musicantiv |
| ||
![]() Membru inregistrat #29211 Inscris in: Vi iun 04 2010 ora 07:45Mesaje: 394 | Stefan1996 a scris ... domnule DANILE...Va sault...imi puteti spune cum as putea sa incarc si eu tambalul care ni lati dat dumneavoastra in pa2xpro...nu inteleg cum se face...va rog frumos!!! 1.Copie setul cu tambal pe Stik(inainte al dezarhivezi) 2.Baga Stikul in clapa,apasa MEDIA,jos unde scrie HD selecteaza USB,selecteaza folderul cu Tambal,dai Open..pana apare scris pe folder SET.,selecteaza,dai iar Open,Selecteaza Sound si dai Open,User1 si dai iar Open,selecteaza RealTambalS-AD si Load....ATENTIE!..intr-o locatie Empty! PS;daca faceam asa de la bun inceput ,evitam cate ,,CEVA" Succes si spor la cantat! [ Editat Vi sep 03 2010 ora 10:14 ] Sanatate tuturor! | ||
| Inapoi sus | | ||
| Stefan1996 |
| ||
![]() Membru inregistrat #29851 Inscris in: Du aug 08 2010 ora 06:20Mesaje: 59 | Va Multumesc Din Suflet pentru ajutorul acordat...Inca odata repet...ATI FOST,SANTETI,SI VETI FI O MARE VALOARE!!! ReSpEcTa Si VeI Fi ReSpEcTaT | ||
| Inapoi sus | | ||
| cristi.30 |
| ||
![]() Membru inregistrat #29816 Inscris in: Mi aug 04 2010 ora 08:14Mesaje: 5 | domnule daniel dar daca nu am bagat tambalul intr-o locatie empty si l-am bagat peste altceva?sper ca nu am facut vreo greseala.multumesc frumos sanatate! cristi | ||
| Inapoi sus | | ||
| ama |
| ||
Ama_28![]() Membru inregistrat #24212 Inscris in: Sb aug 08 2009 ora 08:33Mesaje: 44 | sal ad daca stii cum se desface un korg pa 2 xpro ca am o prb la contacti am varsat ceva pe iei si la reparat nu o mai duc ca miau facuto praf ..ms ...poate ma ajuti ..vb pe mess..asuss_89 sanatate tuturor | ||
| Inapoi sus | | ||
| musicantiv |
| ||
![]() Membru inregistrat #29211 Inscris in: Vi iun 04 2010 ora 07:45Mesaje: 394 | ama a scris ... sal ad daca stii cum se desface un korg pa 2 xpro ca am o prb la contacti am varsat ceva pe iei si la reparat nu o mai duc ca miau facuto praf ..ms ...poate ma ajuti ..vb pe mess..asuss_89 Ai rezolvat ceva?... Sanatate tuturor! | ||
| Inapoi sus | | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 ... 25 26 [27] | |