Acasa
Download
Upload
Forum
Servicii
Anunturi
Regulament
Intrebari frecvente
Contact| Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Alte instrumente muzicale :: Instrumente de percutie |
|
<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >> |
| Suna KorgPa2X cel mai bine dintre clapele cu aranger ?! | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 4 5 6 7 [8] | |
|
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
|
| Autor | Subiect | ||
| sorin_elf |
| ||
![]() Membru inregistrat #2737 Inscris in: Ma iul 10 2007 ora 07:38Mesaje: 469 | clasamentul facut de vermonahd e bun, doar daca lum in considerare pa2x postat in primul demo.daca luam in calcul alt pa2x, se duc destule orgi in jos. si mai trebuia luat in calcul si seria g , pt ca sunt clape destul de bune, chiar daca a cam trecut vremea lor, suna bine. clasament:perantz, ad, floryn tyros, costel, greuceanu, arald,lary(poate ca mi place si cum canta), restu, iar la note de subsol raman eu cu psr2000 si cu demo din primu thread.(orgi fantoma, facute pe comanda, in timpul lui paizvanti) )scuze baietii buni, pe care i am omis. [ Editat Ma iul 13 2010 ora 12:02 ] | ||
| Inapoi sus | | ||
| dinu_cristinel |
| ||
![]() Membru inregistrat #25365 Inscris in: Ma sep 15 2009 ora 12:58Mesaje: 229 | toate clapele sunt bune depinde unde , cum si pentru ce sunt folosite normal cea mai buna clapa este aceea pe care o ai eu am pa2xpro si pentru mine asta e cea mai buna . cu respect. | ||
| Inapoi sus | | ||
| ionutva7 |
| ||
IonutPa1Xpro![]() Membru inregistrat #13062 Inscris in: Du oct 19 2008 ora 09:16Mesaje: 497 | nu cred ca trebuie sa comparam pe x cu y doar atunci cand cineva a scos untu din x si y , atunci iti poti face o idee despre anumite avantaje si dezavantaje , soundul difera de la clapa la clapa , si de la om la om cu o aranjeaza . eu din ce am cantat pe clape pa2 , tyros3 , cred ca pt manele ,lautarie seria korgpa este superioara tyros-ului , dar se pot canta si celelalte genuri la un nivle bun parerea mea , la folclor mi se pare tyrosu cel mai aproape de un ansamblu , numai bine. Ionut de la Focsani | ||
| Inapoi sus |
| ||
| floricabv |
| ||
![]() Membru inregistrat #5918 Inscris in: Vi dec 28 2007 ora 05:46Mesaje: 19 | Pai daca tyrosul e mai aproape de ansamblu la folclor si asta ne dorim (ca de aia semplam tambale, braci si altele) si mai adaugam si faptul ca la muzica usoara e net superior korgului, atunci concluzia vine de la sine. Sa nu mai spunem ca memoria pe care o are tyros la dispozitie e de 4 ori mai mare. A, ca nu are ecran motorizat si touchscreen...nicio problema. Ce-o sa se faca toti interpretii de manele si "etno" cand o sa apara pa3xpro? Raspuns evident. Vor vinde mult laudatele pa2xpro, doar ca asa e trendul si sa dea bine la imagine. Iar pentru folclor, ascultati demo-urile lui Florin. florica | ||
| Inapoi sus | | ||
| prohdtool |
| ||
| Oaspete | arald73 a scris ... mai indraznesc sa postez odata ...si sincer spun nu caut polemica cu nimeni... sunt in stare sa platesc bine de tot ...pentru astfel de samplere... asta este realitatea....! Clapele din generatia de astazi...sunt o minune...dar mai va sa treaca pana cand sa "simta" lautareste, oletneste, moldoveneste...etc... nu va mai suparati ca nu aveti pe ce... am_visat_aseara.wavDa intradevar, suna tambalul lui Igor Iachimciuc, cel care a semplat tambal moldova .. acu cativa ani in SUA.. pt noi.Acum.. are alt tambal;) pe scurt. | ||
| Inapoi sus | | ||
| ionnYPSR3000 |
| ||
![]() Membru inregistrat #4084 Inscris in: Ma oct 09 2007 ora 01:00Mesaje: 135 | Ca sound e rezolvata treaba,suna frumos si una si alta..problema e ca scrii un bas pe ditamai clapa doar in major cu tenta lautareasca si cand sa iei un 7 pe clapa sau alte alteratii,pauza..numai spun de cum se scrie un timbal,macar in trei moduri (M;m;7)..sa ne multumim numai cu soundul ?..cu respect pentru toti us-rii ionelg | ||
| Inapoi sus | | ||
| Grasutu |
| ||
![]() Membru inregistrat #3309 Inscris in: Vi aug 17 2007 ora 05:16Mesaje: 36 | I-mi cer scuze ca intervin si eu cu o inrtrebare !!!???Ce se aude in ===Am visat aseara === Acolo este tambal semplat??????????? Nu cred!?!?!?!? (( E prea Bine !!!! | ||
| Inapoi sus | | ||
| prohdtool |
| ||
| Oaspete | ..... se aude Igor Iachimciuc | ||
| Inapoi sus | | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 4 5 6 7 [8] | |