Acasa
Download
Upload
Forum
Servicii
Anunturi
Regulament
Intrebari frecvente
Contact| Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Instrumente cu clape :: Sisteme de operare |
|
<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >> |
| probleme cubase 4 | ||
|
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
|
| Autor | Subiect | ||
| ovibea |
| ||
![]() Membru inregistrat #22022 Inscris in: Sb mai 30 2009 ora 12:14Mesaje: 83 | am instalat cubase4 si imi da aceasta eroare , desi am incercat sa ii creez in mai multe locuri un folder .![]() binecuvantati sunt cei ce cred fara sa vada | ||
| Inapoi sus | | ||
| geky |
| ||
![]() Membru inregistrat #5293 Inscris in: Vi nov 30 2007 ora 01:14Mesaje: 360 | nu se intelege nimic din ce ai pus ? | ||
| Inapoi sus | | ||
| geky |
| ||
![]() Membru inregistrat #5293 Inscris in: Vi nov 30 2007 ora 01:14Mesaje: 360 | cu ce stiu te ajut intra pe geky_g600 | ||
| Inapoi sus | | ||
| ionnYPSR3000 |
| ||
![]() Membru inregistrat #4084 Inscris in: Ma oct 09 2007 ora 01:00Mesaje: 135 | Vezi daca ai suficient spatiu in Local Disk(C:) ,daca en regula placa de sunet si daca e full Cubase4 ionelg | ||
| Inapoi sus | | ||
| hdmikorg3 |
| ||
![]() Membru inregistrat #29362 Inscris in: Du iun 20 2010 ora 03:28Mesaje: 9 | Sa lamurim ceva inainte.. Cubase4 e una iar Cubase Studio 4 a alta...cel din urma e o versiune mai Ieftina. Problema ta,poate venii din mai multe cauze; Si sper sa nu gresesc.. Problema de Drivers Audio sau MIDI Si cred ca de la audio vine,pentru ca ai Yahoo messenger deschis si Total comander..Utorrent... Este de preferat ,ca sa nu deschizi altfel de Software,in momentul cand lucrezi ,,Muzica''... Iar daca vrei sa deschizi multe Software in acelas timp,fii sigur ca ai un PC Beton si cunosti foate bine ce faci.. Sa fiu sincer..versiunea 4(Cubase si Cubase Studio) au avut foarte multe probleme,legate de sincronizare Audio-Midi,de aceea au trecut foarte repede la versiunea 5,pe care o consider un succes,in ambele versiuni;Cubase5 si Cubase Studio 5. ,,raul va prospera doar atunci cand oamenii buni nu fac nimic..'' Albert Einstein | ||
| Inapoi sus | | ||
| ovibea |
| ||
![]() Membru inregistrat #22022 Inscris in: Sb mai 30 2009 ora 12:14Mesaje: 83 | l-am dezinstalat si ma pun sa caur cubase 5 , ma tot chinui eu de 2 sp sa gasesc dar pana la urma o sa gasesc sper . Multumiri pentru sfaturi. Daca ati gasit voi o adresa de torent buna deundeva si ma pute-ti ajuta , va multumesc binecuvantati sunt cei ce cred fara sa vada | ||
| Inapoi sus | | ||
| ovibea |
| ||
![]() Membru inregistrat #22022 Inscris in: Sb mai 30 2009 ora 12:14Mesaje: 83 | de ce imi da aceasta eroare poate fi din cauza ca nu merge pe Win 7 ?![]() binecuvantati sunt cei ce cred fara sa vada | ||
| Inapoi sus | | ||