Acasa
Download
Upload
Forum
Servicii
Anunturi
Regulament
Intrebari frecvente
Contact| Site-ul Muzicantilor Romani :: Forum :: Alte subiecte :: Propuneri, cereri, reclamații |
|
<< Subiectul anterior | Subiectul urmator >> |
| Avertismente și BAN-uri | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] | |
|
Moderatori: Admin, dani_korg, Andrei Muresan
|
| Autor | Subiect | ||
| starw300 |
| ||
starw300![]() Membru inregistrat #22424 Inscris in: Mi iun 10 2009 ora 08:05Mesaje: 35 | Fratilor! nu va suparati , asta este rezultatul celor cateva sute de ani de Iobagie si sclvie a natiei romane. vad ca aceste rezultate sint evidentiate din plin la tot pasul unde dai de unii romani. asta este adevarul. [887788] | ||
| Inapoi sus | | ||
| Ana-Maria |
| ||
![]() Membru inregistrat #20392 Inscris in: Mi apr 15 2009 ora 09:13Mesaje: 202 | Esti absurd Dani-korg... | ||
| Inapoi sus | | ||
| dani_korg |
| ||
![]() ![]() Membru inregistrat #51 Inscris in: Mi ian 10 2007 ora 03:52Mesaje: 579 | DANUTZ si gavrosh , 1 avertisment , pt anunt vanzare/cumparare pe CHAT. [ Editat Lu aug 23 2010 ora 03:33 ] | ||
| Inapoi sus | | ||
| dani_korg |
| ||
![]() ![]() Membru inregistrat #51 Inscris in: Mi ian 10 2007 ora 03:52Mesaje: 579 | maru_pa1x, 1 avertisment pt anunt vinzare/cumparare pe CHAT/Forum. | ||
| Inapoi sus | | ||
| dani_korg |
| ||
![]() ![]() Membru inregistrat #51 Inscris in: Mi ian 10 2007 ora 03:52Mesaje: 579 | genesys8 a scris ... mai revin cu o remarca . tu poti vorbi de vacarie pt ca te afli in ea deci e tot dreptul tau sa faci asta . dar nu inteleg de ce nu suporti vacarii daca faci parte din ei ? ACEST LIMBAJ ESTE INTERZIS PE ACEST FORUM! AVIND IN VEDERE CA NU ESTE PRIMA DATA CIND FOLOSESTI ACEST LIMBAJ SINT NEVOIT SA-TI DAU BAN PENTRU O LUNA. Regulament 1.Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. | ||
| Inapoi sus | | ||
| dani_korg |
| ||
![]() ![]() Membru inregistrat #51 Inscris in: Mi ian 10 2007 ora 03:52Mesaje: 579 | userul sabiedaniel, BAN pentru 1 luna. Talciocul se află în alta parte(link:http://www.anunturi.muzicanti.ro/index.php) , nu pe CHAT! | ||
| Inapoi sus | | ||
| Mergi la pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] | |